RESTORE. Bestanden terugzetten vanuit quarantaine

U kunt een bestand terugzetten vanuit quarantaine naar de oorspronkelijke map. Als de doelmap verwijderd is, plaatst het programma het bestand in een speciale map op de computer. Daarna moet u het bestand handmatig naar de bestemmingsmap verplaatsen. Quarantaine is een speciale lokale opslagplaats op de computer. De gebruiker kan bestanden die de gebruiker gevaarlijk acht voor de computer in quarantaine plaatsen. Bestanden in quarantaine worden in een geëncrypte staat bewaard en vormen geen bedreiging voor de beveiliging van de computer. Kaspersky Endpoint Security gebruikt Quarantaine alleen met de oplossingen Kaspersky Sandbox en Kaspersky Endpoint Detection and Response. In alle andere gevallen plaatst Kaspersky Endpoint Security het relevante bestand in Back-up. Voor meer informatie over het beheer van Quarantaine als onderdeel van de oplossingen raadpleegt u de Kaspersky Sandbox Help, Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum Help, en Kaspersky Endpoint Detection and Response Expert Help.

Voor het uitvoeren van deze opdracht moet Wachtwoordbeveiliging ingeschakeld zijn. De gebruiker moet de machtiging Terugzetten vanuit Back-up hebben.

Het object wordt in quarantaine geplaatst onder de systeemaccount (SYSTEEM).

Syntaxis van opdracht

avp.com RESTORE [/REPLACE] <file name> /login=<user name> /password=<password>

Geavanceerde instellingen

/REPLACE

Overschrijf een bestaand bestand.

<bestandsnaam>

De naam van het bestand dat wordt teruggezet.

Authenticatie

/login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Gebruikersaccountgegevens met de vereiste machtigingen voor wachtwoordbeveiliging.

Voorbeeld:

avp.com RESTORE /REPLACE true_file.txt /login=KLAdmin /password=!Password1

Resultaatwaarden opdracht: